Відомий тернопільський аграрій отримав Почесну грамоту Верховної Ради

Опубліковано в Новини 23.09.2017
Під час виїзного засідання Комітету ВРУ з питань аграрної політики та земельних відносин, що проходило за Бучаччині, народний депутат Микола Люшняк нагородив тернопільського аграрія Почесною грамотою Верховної Ради.

«За особливі заслуги перед українським народом» з рук Миколи Володимировича Грамоту та нагрудний знак отримав директор приватного агропромислового підприємства «Аркадія», депутат Тернопільської обласної ради Микола Пилипів.

- Микола Іванович також має сад та тваринницький комплекс. Ця людина активно розвиває українське село, дає людям можливість гідно заробляти. І ця грамота стане одним зі стимулів, аби і далі продовжувати таку важливу роботу, - наголосив Микола Люшняк.

Агропідприємство«Аркадія»засноване у 2002 році. Відколи посаду керівника зайняв Микола Іванович Пилипів, підприємствоздобуває значних результатів, розширює свої аграрні можливості, дбає про своїх працівників і бере вагому участь у соціальному напрямку. ПАП«Аркадія»розвиває галузі рослинництва, тваринництва і садівництва.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.