На театральній площі у Тернополі працював мобільний інформаційний пункт

Опубліковано в Новини 09.09.2017

08 вересня 2017 року у м. Тернополі на театральній площі, за участю в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Тетяни Вовк, заступника начальника управління з питань державної реєстрації – начальника Управління державної реєстрації Ольги Дяченко, заступника начальника управління з питань державної виконавчої служби – начальника Управління державної виконавчої служби Андрія Хічія, працівників головного територіального управління юстиції та регіонального і місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено консультування громадян у рамках проекту Мін’юсту – «Юстиція – відкрита для людей!».

Метою заходу є формування правової свідомості шляхом інформування громадян про їхні права та механізми їх захисту. Під час зустрічі з громадянами працівники головного територіального управління юстиції та регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги ознайомлювали місцевих жителів зі створенням мобільних інформаційних пунктів у віддалених населених пунктах Тернопільщини з питань правового інформування населення, створення при Тернопільській обласній державній адміністрації оперативного штабу, покликаного боротися зі спробами рейдерських захоплень земель та зібраного урожаю та про напрямки роботи управління юстиції, про он-лайн сервіси, пріоритети діяльності Міністерства юстиції, впровадження ініціатив Мін’юсту на території області. Розповіли про запуск з 01.09.2017 Всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Також, громадяни міста мали можливість отримати відповіді на питання, що їх цікавили особисто.

 

З графіком роботи мобільних інформаційних пунктів у населених пунктах Тернопільської області можна ознайомитися на сайті головного територіального управління юстиції у Тернопільській області http://terjust.gov.ua/, на сторінці  Facebook та у засобах масової інформації.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.