На День міста у Тернополі оштрафували п'ятеро людей за розпивання алкоголю

Опубліковано в Новини 29.08.2017

Вчора, 28 серпня, близько 24 години, тернопільські патрульні помітили трьох чоловіків, які пили спиртне у парку ім. Т. Шевченка. Спершу чоловіки відмовилися припинити вживати алкоголь на вимогу поліцейських і почали конфліктувати.
Інспектори притягнули порушників до відповідальності за ст. 178 КУпАП (Розпиття алкогольних напоїв в громадському місці).

У прес-службі патрульної поліції Тернополя повідомили, що загалом, за ніч патрульні поліцейські винесли 5 постанов за розпиття алкоголю у публічних місцях. Якщо правопорушення вчинене вперше, то розмір штрафу складає від 17 до 85 гривень, вдруге – від 51 до 119 гривень. 

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.