Тернопільську поліцію тепер можна викликати миттєво - за допомогою кнопки

Опубліковано в Новини 08.04.2016

Поліція працюватиме у режимі швидкого реагування.

«Тривожна» кнопка відноситься до техніки забезпечення особистої безпеки громадян та для оповіщення поліції охорони про необхідність надання екстреної допомоги у надзвичайній ситуації, зазначили в УПО в Тернопільській області. Для  захисту мешканців краю від протиправних посягань угромадських місцях працівники Управління поліції охорони Тернопільщини встановили сотні таких термінових викликів в усіх куточках області.

«Найбільша кількість кнопок екстреного виклику поліції встановлена у місцях масового відпочинку городян. Саме там часто виникають стихійні конфлікти й правопорушення, наприклад, хуліганство, які через велике скупчення людей потребують швидкого реагування й термінового блокування конфлікту. Тим паче, у таких місцях серед відпочиваючих багато дітей. Тому, наряди групи реагування Управління поліції охорони сьогодні забезпечують всі ці вимоги у повній мірі, діючи миттєво й професійно», - розповідає начальник Управління поліції охорони Олег Іващенко.

В області вже встановлено 160 систем термінового виклику поліції в громадських місцях. 76 тривожних кнопок вмонтовано в торгових та розважальних закладах, 60  розміщено на підприємствах.

Знайти  "тривожну" кнопку можна за спеціальним вказівником - наклейкою жовтого кольору з написом "Терміновий виклик поліції".

У разі необхідності громадяни, які стали свідками  правопорушення, чи потерпіли від злочинних посягань можуть звернутися до персоналу чи адміністрації закладу, на якому розміщений інформаційний стікер, з проханням викликати поліцію.

За лічені хвилини на місце виклику прибуде наряд поліцейських та надасть необхідну допомогу.

Працівники поліції охорони звертаються до мешканців області у разі необхідності використовувати системи термінового виклику, задля покращення охорони громадського порядку та швидкого реагування на правопорушення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.07.2024 soroka
Генератори, пересувні котельні, ремонт теплоджерел, - Кличко розповів, як Київ готується до складної зими
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як Київ готується до складного опалювального сезону, враховуючи масштабні пошкодження…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.