Відомо, за які дороги Тернопільщини візьмуться сьогодні шляховики

Опубліковано в Новини 14.08.2017

На Тернопільщині сьогодні тривають роботи на 6 автошляхах краю, повідомляють в службі автомобільних доріг області.

Так, ін’єкційно-струменевим методом, використовуючи машини «Мадпатчер» ремонтують автошляхи Татарів – Косів – Коломия та Копичинці – Гусятин. За день, на цих дорогах, заплановано ліквідувати 1 тисячу 100 мквадратних ямковості.

На трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече на під’їзді до населеного пункту Горинка Кременецького району триває фрезерування дорожнього покриття, працює ресайклер. На цій же дорозі в межах населеного пункту Білокриниця шляховики влаштовують ЩМА (щебенево-мастиковий асфальтобетон).

Продовжуються роботи й на дорозі Н-02 Львів – Тернопіль. На сьогодні там заплановано встелити вирівнюючий шар асфальтобетону (1200 тонн).

До слова, за вихідні менше на 1650 метрів квадратних ям стало на дорогах: Татарів – Косів – Коломия, Тернопіль – Хоростків через Козівку та  Ігровиця – Дубівці – Смиківці. Шляховики ремонтували вказані дороги за  допомогою ін’єкційно-струменевого методу.

Також тривали роботи з поточного ремонту. На міжнародній трасі Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече від межі з Рівненською областю у напрямку Кременця влаштовано 1800 тонн ЩМА, відремонтовано 2,8 км дорожнього покриття. На трасі Львів – Тернопіль проведено вирівнювання, при цьому шляховики використали 2 тисячі тонн асфальтобетону.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.