Шість металевих будок прибрали в Тернополі

Опубліковано в Новини 12.08.2017

На початку серпня в Тернополі було демонтовано шість металевих контейнерів на вулиці Степана Будного поблизу ринку "Мотор".

Демонтаж здійснювала постійно діюча робоча група. В міській раді кажуть, що ліквідація цих тимчасових споруд проведена відповідно до рішення виконавчого комітету від 19.07.2017 року № 506 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування».

На разі контейнери знаходяться на території КП «Тернопільелектротранс» за адресою вул. Тролейбусна, 7.

- Для повернення споруд власникам необхідно звернутись в КП «Тернопільводоканал» (вул. Танцорова, 7), в ПП «Східний масив» (пр. Степана Бандери, 94) та у КП «Міськшляхрембуд» (вул. А.Манастирського,8) з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання об`єкту. Власникам споруд з собою необхідно мати документи, що посвідчують право власності на демонтовані тимчасові споруди, - коментують в міськраді.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.