Відомо, хто з тернополян працюватиме у свій вихідний

Опубліковано в Новини 11.08.2017

У цю суботу, 12 серпня, частина тернополян не матиме вихідного, адже працюватиме.

Так,  усі підрозділи Тернопільської міської ради, бюджетні установи та комунальні підприємства працюватимуть у цю суботу.

Таке рішення прийняли в міській раді ще на початку березня. Виконавчим комітетом було схавлено 12 серпня в Тернополі зробити робочим днем, а п'ятницю 25 серпня - вихідним.

- Хоч Кабінет міністрів України рекомендував замість 25 серпня перенести робочий день на 19 серпня, проте Тернопіль на місцевому рівні вирішив відпрацювати у суботу, 12 серпня, для того, щоб усі тернополяни мали змогу наступного тижня у родинному колі відсвяткувати Спаса. Загалом у серпні тернополяни матимуть вихідні з 24 по 27 серпня, - розповідають в міській раді й рекомендують усім підприємствам, установам та організаціям також перенести робочий день з 25 серпня на 12 серпня.

Фото: з відкритих джерел. 

 

 

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.