У селі Іване-Пусте, що на Борщівщині, голова облради Віктор Овчарук відкрив відремонтований дитячий садочок

Опубліковано в Новини 11.08.2017

У Іване-Пусте вчора, 3 серпня, було чимале свято. Після тривалого часу та докладених неабияких зусиль відкрито добудований, відремонтований, обладнаний дитячий садочок.

Тут добудували нові приміщення, перекрили дах, поміняли вікна, зробили ремонт, обладнали усім необхідним. Громада доклала чимало сил та коштів, щоб дітлахів зустріли світлі, зручні, затишні групи. Садочок може прийняти майже півсотні дітей.

Голова обласної ради Віктор Овчарук привітав земляків із радісною подією: 

- Нинішній день ми  чекали з особливим нетерпінням і запам’ятається він усім нам, не тільки мешканцям села, як особливе свято. Адже сьогодні відкриваємо оновлений, розширений, відремонтований   дитячий садок.Це довгоочікувана подія - справжній подарунок для дітвори та їх батьків. Адже дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Те, чого навчаться малюки у цих світлих приміщеннях, стане першим кроком до виховання справжнього громадянина, доброї, порядної людини, вдячного, турботливого  сина чи доньки. Тут дітки отримають основи життя у суспільстві та товаристві, пізнають найперші ази науки. Тож нехай їм тут буде радісно, затишно та привітно. А ми, керівники області, району, громади, зобов’язані максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження. Це наше безпосереднє   завдання. Тішить, що збільшується потреба у таких закладах. Адже збільшується кількість малечі. А це гарантія, що ваша громада, наш край, наша держава має майбутнє.

Тож ще раз  вітаю дітей,  батьків та колектив працівників із отриманням такого затишного садочку та бажаю всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. І нехай у цих стінах завжди лунає дитячий сміх. А ще хочу подякувати усім, хто долучився до сьогоднішньої події.

5c72197804ef2ea8d1b5c9b5e2ea5c56

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.