Медичні заклади Тернополя відтепер стануть комунальними

Опубліковано в Новини 09.08.2017

Надати статус комунальних підприємств міським медичним закладам вирішили тернопільські депутати під час попередньої сесії міськради.

На їхню думку, таке рішення піде медичним закладам лише на користь, адже в своїй діяльності лікарні та поліклініки матимуть можливості для надання більшого переліку медичних послуг та самостійно зможуть затверджувати штатний розпис роботи медперсоналу, щоб надавати якісніші послуги відповідно до потреб пацієнтів.

Мер Тернополя каже, з персоналом лікарень та поліклінік будуть підписані нові контракти чи договори:

- Під час реорганізації з усіма працівниками буде підписано новий контракт чи трудовий договір на рік. Ця норма прописана у документі з реорганізації медичних закладів. Більше того, така реорганізація дає колективу більші можливості проводити зміни в організаційній структурі та при здійсненні фінансових операцій.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.