Порушень більш ніж на 160 тисяч має Кременецький лісотехнічний коледж

Опубліковано в Новини 08.08.2017

 Під час планової ревізії Кременецького лісотехнічного коледжу фахівці Держаудитслужби Тернопільської області виявили порушень на суму в понад 162 тисячі гривень.

Причиною збитків та порушення стало те, що в навчальному закладі нарахування зарплат та оплата енергоносіїв здійснювались не з спеціального, а загального фонду:

- У навчальному закладі коштом загального фонду проведено оплату енергоносіїв, спожитих при наданні платних послуг з навчання студентів та їх проживання в гуртожитках. Заробітну плату працівникам, задіяним виключно у наданні платних послуг, також виплатили із загального фонду, тоді як ці витрати мали би здійснюватися коштом спеціального фонду, - кажуть в Державній аудиторській службі.

Саме через це коледж втратив понад 103 тисячі, а також – були завищені витрати й на оплату праці з нарахуваннями на 59,2 тис. гривень.

- На даний час забезпечено повне  відшкодування виявлених втрат. За допущені порушення до адмінвідповідальності притягнуто двох посадових особи коледжу, - інформують в Держаудитслужбі.

Крім того, про дане правопорушення була повідомлена і прокуратура Тернопільської області.

 

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.