У Тернополі підприємець розплатився за борг своїм "Хаммером"

Опубліковано в Новини 03.08.2017

Державна виконавча служба допомогла управлінню поліції охорони в Тернопільській області відібрати кошти, які їм заборгував підприємець. 

За неоплачені послуги чоловік розплатився атомобілем Hummer H2. За словами начальника УПО Олега Іващенка, їхня установа більше року співпрацювала з однією приватною фірмою Тернополя. Поліцейські забезпечували охорону громадської безпеки та порядку на території підприємства. Спочатку оплата надходила вчасно, проте впродовж останніх кількох місяців власник кошти не перераховував. Таким чином борг виріс у суму понад вісімсот тисяч гривень. Поліції охорони довелося захищати свої інтереси у суді. Таких випадків, стверджує Олег Іващенко, у їхній практиці було не багато, — повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Для того, щоб повернути заборгованість, представники управління поліції охорони звернулися з позовом про стягнення грошей до суду. Як тільки його задовольнили, то за справу взялися представники виконавчої служби Тернополя.

Уже наступного дня після рішення позашляховиу борника вилучили. Далі його виставили на аукціон. І після того, як Hummer H2 продали, управління поліції охорони отримало назад більшу частину коштів — понад 730 тисяч гривень, а 73 тисячі скеровано до державного бюджету, як виконавчий збір.

 Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.