На Тернопільщині п'яний чоловік викрав «Жигуль» у свого сусіда

Опубліковано в Новини 01.08.2017

У селі Шульганвка, що на Чортківщині, місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, викрав автомобіль у свого сусіда. 

Із заявою про крадіжку авто марки "ВАЗ-21099" звернувся 31 липня мешканець села Шульганівка. Він повідомив, що близько п'ятої години вигнав з подвір'я транспортний засіб, а сам повернувся на кілька хвилин до будинку, залишивши ключі у замку запалювання. 

В цей момент до автівки підійшов невідомий, сів та поїхав. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Як каже Анатолій Мельник, тимчасово виконуючий обов'язки начальника Чортківського відділу поліції, проведеними слідчо-оперативними заходами поліцейські знайшли "Жигуль". Його зловмисник залишив за двадцять кілометрів у кюветі, неподалік колишньої військової частини.

Через кілька годин оперативники затримали й самого зловмисника. Ним виявився раніше судимий сусід потерпілого, 1977 року народження. Чоловік у скоєному зізнався. Каже, що на момент злочину перебував у стані алкогольного сп'яніння і чому так вчинив пояснити не може.

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 289 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.