Без гарячої води залишиться частина тернополян у серпні через заборгованість

Опубліковано в Новини 31.07.2017

У зв'язку із заборгованістю населення за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання з наступного понеділка - 7 серпня, частина тернополян залишиться без гарячої води, повідомляють в КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

За даними підприємства жителі Тернополя боргують 37 мільйонів 906 тисяч гривень. Через таку велику суму підприємство позбавлено економічних можливостей проводити поточні розрахунки за використані паливно-енергетичні ресурси (природний газ, електроенергія, тощо) і тому тимчасово припинить надання послуги з гарячого водопостачання.

Відтак, мешканці будинків, які під’єднані до котелень за адресами: Лозовецька, 3а, Шкільна,5, Тролейбусна, 7б, І. Франка, 16, Транспортна,7б, Лемківська, 23, до невизначеного часу користуватимуться лише холодною водою.

Коли саме відновлять послугу з гарячого водопостачання підприємство обіцяє повідомити додатково.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.