У Тернополі впіймали любителя чужих телефонів

Опубліковано в Новини 31.07.2017

Нагадаємо, що 23 липня близько 15: 00 у крамниці будматеріалів невідомий викрав у продавця мобільний телефон марки «Хіаоmі Redmi 3S».

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалось вийти на слід зловмисника. Ним виявився 50-річний житель Зборова. Чоловік у скоєному зізнався.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 КК України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Наразі триває слідство.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.