У Тернополі громадянин Грузії обікрав автомобіль

Опубліковано в Новини 30.07.2017

До тернопільських поліцейських звернувся 54-річний житель Тернополя із заявою про крадіжку. За словами потерпілого, невідомий викрав з салону його авто сумку з особистими документами та майже п’ятдесятьма тисячами гривень.

Виїхавши на повідомлення, правоохоронці з’ясували, потерпілий, вийшовши з салону автомобіля, став розмовляти з товаришем. Дверцята машини були незамкненими. Цим скористався спритний крадій. Із заднього сидіння він поцупив сумку. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Під час огляду місця події правоохоронці знайшли крадену сумку, на диво, з усім вмістом. Зловмисник, побоюючись, що його можуть затримати з речовими доказами, кинув крадене в кущі. Через деякий час лиходій повернувся за чужим майном. Та на нього вже чекали співробітники кримінальної поліції й патрульні.

З’ясувалося, що крадій – 29-річний громадянин Грузії. На території України перебуває законно. Перетнув кордон всередині червня.

Відомостей про судимість зловмисника на території нашої держави – немає, правоохоронці з‘ясовують, чи був підозрюваний в ладах із законом на своїй батьківщині.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 185 КК. Триває досудове розслідування.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.