На Тернопільщині знову ДТП: мотоцикл зіткнувся з трактором

Опубліковано в Новини 27.07.2017

Вчора близько одинадцятої вечора до Чортківського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків місцевої лікарні про те, що до них для надання допомоги доставлено 31-річного жителя райцентру. Травми чоловік отримав внаслідок дорожньої аварії. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.
Прибувши на місце ДТП, поліцейські з’ясували, що житель Чорткова, керуючи мотоциклом марки «Ямаха», не врахував дорожньої ситуації та допустив зіткнення з трактором. Водієм сільгосптехніки виявився 29–річний житель села Вербівці, що на Теребовлянщині. 
Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, різані рани шиї та підборіддя, відкритий перелом пальця ступні. Потерпілого доправили до реанімаційног відділення лікарні.
У водіїв взято забір крові на вміст алкоголю, транспортні засоби поміщено на арешт майданчик .
Вирішується питання про порушення кримінального провадження.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.