На Тернопіллі шахраї "процвітають" через довірливість краян

Опубліковано в Новини 27.07.2017

Жителька Бережанщини розмістила на сайті оголошень повідомлення про те, що вона загубила пенал. Жінка пообіцяла винагороду тому, хто його поверне, але знову зазнала втрат.

До правоохоронців Бережанщини із заявою про шахрайство звернулася 30-річна жителька села Лапшин. Заявниця повідомила, що 25 серпня в райцентрі вона втратила пенал з грошима. Наступного дня на сайті «Підслухано в Бережанах» розмістила оголошення, мовляв, хто знайшов пенал і поверне його, тому в нагороду – тисячу гривень. Того ж дня жінці зателефонували і повідомили, що пенал повернуть, але спочатку вона повинна дати винагороду. Жінка, не задумуючись, помчала до терміналу і перекинула на вказаний номер мобільного обіцяну суму. Спробувала зателефонувати, аби домовитися про повернення своїх речей, та не змогла. Абонент був поза зоною. Необдуманий вчинок призвів до нових втрат. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 190 КК. Поліцейські вживають заходів з метою встановлення особи зловмисника.

1 коментар

  • Коментувати Fox липня 27 2017 Автор Fox

    Так, так, а ще вони вірять в екстрасенсів, інопланетян та іншу мішуру ...

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.