Понад 150 тисяч раз скористались програмою «Доступні ліки» на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 27.07.2017

Починаючи з 1 квітня цього року почала діяти урядова програма «Доступні ліки».

За цей час в Тернопільській області до програми приєдналися 260 аптек, виписано 188 тисяч рецептів на суму 4,6 мільйонів гривень, повідомляють в ТОДА

Такі показники є одними із найкращих в Україні, однак, кількість аптек, які будуть задіяні у цій програмі хочуть збільшувати. Цьому сприяє і достатній ресурс коштів, який дозволяє компенсувати різницю на придбання лікарських засобів.

Згідно Постанови Кабінету Міністрів на програму «Доступні ліки» на Тернопільську область було виділено 13,7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, програмою «Доступні ліки» можуть скористатись пацієнти із серцево-судинними захворюваннями, діабетом ІІ типу та бронхіальною астмою. Ці люди можуть отримати необхідні ліки безкоштовно або з невеликою доплатою.

Тернополяни із запитаннями щодо реалізації програми «Доступні ліки» можуть звертатися на урядову гарячу лінію 15-45 або ж на гарячу лінію управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА за номером телефону – (0352) 52-10-71.

 

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.