У Тернополі боротимуться за дітей

Опубліковано в Новини 06.04.2016

В рамках традиційного щорічного «Дня сім’ї в очікуванні дитини».

7 квітня, у день Благовіщення, в Тернополі уже вп’яте відзначатимуть сімейне дійство - «День сім’ї в очікуванні дитини», зазначила прес-служба міської ради. Цим заходом у місті закликають боротися за народження і життя дітей, за щасливі сім’ї, за радісне та добре майбутнє.

Цього дня о 10:00 год. отець Андрій із церкви Св.Теклі УГКЦ у Тернопільській міській комунальній лікарні №2 прочитає спільну молитву за здоров’я матерів та їхніх новонароджених дітей. Далі, у рамках святкування, в жіночій консультації міської лікарні №2 майбутніх мам вітатимуть представники міської ради та вручать переносні ліжечка жінкам, які народили 7 квітня.

Нагадаємо, що у Тернополі ідею відзначали «День сім’ї в очікуванні дитини» подали Марія Хомів, голова Тернопільської обласної громадської організації «Центр щасливого Батьківства та Материнства» та о. Мартин Хомів, керівник проекту ТБФ Карітас «Школа щасливого материнства св. Анни». Почин благословив митрополит о. Василій Семенюк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.07.2024 soroka
Генератори, пересувні котельні, ремонт теплоджерел, - Кличко розповів, як Київ готується до складної зими
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як Київ готується до складного опалювального сезону, враховуючи масштабні пошкодження…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.