Тіло тернополянина, який потонув у ставі, знайшли поблизу Білої

Опубліковано в Новини 26.07.2017

Нагадаємо, що 22 липня до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що потонув 38-річний тернополянин. Чоловік стрибнув у став поблизу нічного клубу «Ріверпул» і більше його не бачили. 

Хоч шукати тіло почали оперативно, та знайти все ніяк не вдавалось. Сьогодні близько одинадцятої години за тридцять метрів від берега ставу зі сторони села Біла люди помітили труп чоловіка. На місце прибули поліцейські та судово-медичний експерт, який одразу ж оглянув загиблого. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Тернополя. 

Наразі триває експертиза, яка встановить причину смерті 38-річного тернополянина. При поверхневому огляді видимих тілесних ушкоджень на загиблому не виявлено.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.