Яку важливу інформацію повинні знати тернопільські вступники?

Опубліковано в Новини 25.07.2017

Сьогодні-завтра вже завершується подача заяв до вищих навчальних закладів, нагадують в управлінні освіти і науки ТОДА.

Тернопільським абітурієнтам слід пам'ятати, що реєстрація електронних кабінетів завершується сьогодні, 25 липня, о 18:00. В такий самий час завтра, 26 липня, завершується подання заяв.

До 18:00 26 липня вступникам необхідно перевірити в електронних кабінетах статус поданих заяв та коректність відображених у них даних. Тепер це можна зробити і через смартфони та планшети за допомогою мобільного додатку ЄДЕБО «Особистий електронний кабінет вступника»– цей сервіс доступний з 22 липня.

У разі виявлення некоректних даних вступникам необхідно оперативно написати про це на скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., вказавши повністю ПІБ, номер сертифікату ЗНО, серію і номер атестату, стислий опис проблеми, контактний телефон, а також за можливості додати знімки екрану (скріншот).

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.