У Тернополі продовжують шукати гідну заміну літаку, навіть гроші пропонують

Опубліковано в Новини 25.07.2017

Ще на два місяці, з 25 липня - по 25 вересня, продовжено конкурс на кращу ескіз-ідею архітектурно-монументальної композиції, яка зможе замінити пам'ятний знак  "Літак Міг-17", розташований при входу у парк "Національного відродження". Є навіть й призовий фонд у розмірі 20 тисяч гривень.

Свої ідеї можуть надсилати фахівці та авторські колективі. Пропоновані проекти повинні відповідати умовам конкурсу, про які повідомляють учасників після реєстрації.

- Реєстрація учасників конкурсу та видача конкурсної документації проводиться після опублікованого оголошення конкурсу в засобах масової інформації за адресою м. Тернопіль бульвар Т.Г. Шевченка, 1, пов. 3-й, контактний тел. 42-06-72 з 1000 до 1200, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Проектні пропозиції подаються на конкурс анонімно під девізом у формі шестизначного числа, яке проставляється у верхньому правому кутку на перших сторінках усіх матеріалів проекту та пояснювальній записці, - зазначають в міській раді Тернополя. - Графічні матеріали подаються на планшетах не менше формату А-2 загальною площею не більше 2м2(окрім макетів та моделей) в Управління культури і мистецтв за адресою м. Тернопіль, бульвар Т..Шевченка, 1, пов. 3-й, контактний тел. 42-06-72 з 1430 до 1630.

По завершенню конкурсу спеціальне журі обере три кращі ідеї. Автор проектної пропозиції, яка займе перше місце, отримає 7 тисяч гривень; той хто подав ескіз-ідею, яка посіла 2 місце - 5 тисяч, а 3 - 3 тисячі відповідно.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.