Біля ринку у Тернополі водій наїхав на школярку і втік

Опубліковано в Новини 06.04.2016

Загалом троє людей потерпіли у ДТП на Тернопільщині.

П'яний водій не впорався з керуванням в обласному центрі. 5 квітня в Тернопільський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на Збаразькому кільці водій у стані алкогольного сп'яніння на автомобілі "Нісан" заїхав на газон.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що порушник - це мешканець Івано-Франківська, 1986 року народження. За попередньою інформацією, водій дійсно перебував напідпитку і не впорався з керуванням. В результаті - виїхав на газон та отримав тілесні ушкодження. Автівку помістили на арештмайданчик, а у водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

До лікарні із здавленням м'яких тканин лівої стопи, пошкодженням зв'язок лівого гомілково-ступеневого суглобу за меддопомогою звернулася неповнолітня учениця 7-го класу, мешканка села Острів Тернопільського району. Травми дівчина отримала близько 17:00 5 квітня у дорожньо-транспортній пригоді. Аварія трапилася на перехресті вулиць Живова-Шептицького. За попередньою інформацією, її збив автомобіль "Опель-Вектра" зеленого кольору. Після автопригоди водій з місця ДТП втік. Правоохоронці розшукують винуватця аварії.

Повідомлення про травмованого у автопригоді надійшло в місцеве відділення поліції від чергового лікаря Збаразької лікарні. До них за допомогою звернувся п'ятдесятидев'ятилітній збаражчанин. У чоловіка медики діагностували перелом лівого гомілкостопу.

За словами потерпілого, йому на ногу наїхав автомобіль "Шкода-Октавія". Його не госпіталізовували - після надання меддопомоги відпустили додому.

По усіх аваріях триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.07.2024 soroka
Генератори, пересувні котельні, ремонт теплоджерел, - Кличко розповів, як Київ готується до складної зими
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як Київ готується до складного опалювального сезону, враховуючи масштабні пошкодження…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.