Тернополянину так кави кортіло, що на крадіжку пішов

Опубліковано в Новини 17.07.2017

Персонал супермаркету на вулиці Стуса затримав крадія, який намагався винести банку кави із магазину, та викликали правоохоронців.

- Прибувши за вказаною адресою, поліцейські встановили, що 36-річний тернополянин намагався викрасти банку кави. Обслуговуючий персонал супермаркету затримав чоловіка «на гарячому» і зателефонував на службу 102, - розповідають в патрульній поліції Тернополя, - на 36-річного громадянина патрульні склали протокол про адмінправопорушення за ст. 51 КУпАП (Дрібне викрадення чужого майна).

Тепер тернопільському «кавоману» доведеться або сплатити штраф від 170 до 510 гривень, або впродовж місяця відбувати виправні роботи із відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або ж відсидіти від п’яти до десяти діб (адміністративний арешт).

 

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.