У Тернополі затримали водія з 18-кратним перевищенням алкоголю у крові

Опубліковано в Новини 17.07.2017

Поблизу села Озерна цієї ночі інспектори помітили автомобіль Fiat Doblo, який порушував правила дорожнього руху. Транспорт зупинили. У водія було помітно ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік заледве опустив вікно та пред'явив свої документи.
«Громадянин дуже дивно поводився, ми запідозрили, що він може перебувати у стані алкогольного сп’яніння», – розповів інспектор патрульної поліції Микола.

Чоловік погодився пройти перевірку на алкотестері. Так, у його крові виявили 3,6 проміле алкоголю, а допустима норма становить всього 0,2 проміле.

У результаті, чоловік отримав від патрульних протокол за керування у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП) та адміністративну постанову за порушення ПДР (за ч.2ст.122 КУпАП).

До слова, упродовж вихідних патрульні зупинили 9 нетверезих водіїв. Про це повідомляє патрульна поліція Тернополя на своїй сторінці у Facebook. 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.