Тернопільські патрульні врятували від самогубства чоловіка

Опубліковано в Новини 16.07.2017

Повідомлення про те, що 57-річний тернополянин намагається вкоротити віку, надійшло близько 20-ї години, 13 липня. Патрульні негайно виїхали на місце події.

Біля квартири їх зустріли заявник з братом. Вони розповіли охоронцям порядку, що батько кілька днів не виходить з квартири і погрожує, що накладе на себе руки. Ані на дзвінки синів, а потім патрульних, чоловік не відповідав.

«Сини дуже хвилювалися за життя батька і вирішили виламувати двері. Як з’ясувалося, що це зробили дуже вчасно, бо зайшовши до квартири, чоловік вже зробив зашморг із ременя, заклав його на шию і спробував стрибнути», – розповідає інспектор патрульної поліції Володимир.

Патрульні тривалий час вели перемовини з чоловіком. Інспектори викликали швидку. Громадянина госпіталізували у психоневрологічний диспансер. Про це повідомляє патрульна поліція Тернополя на своїй сторінці у Facebook.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.