На Тернопільщині серійний крадій чекає свого вироку

Опубліковано в Новини 16.07.2017

Житель обласного центру, якого підозрюють у вчиненні серії крадіжок, очікує на свій вирок в ізоляторі тимчасового тримання.

 Чоловіка затримали після того, як він поцупив дві упаковки підгузників в одній із тернопільських аптек.  

В ході досудового розслідування з’ясувалося, раніше судимий тернополянинтакож причетний до незаконного заволодіння чужим майном в райцентрі Бережани. В працівниці піцерії, куди зайшов повечеряти, поцупив мобільний телефон. Зі свідчень потерпілої, дорогий гаджет вартістю чотири тисячі гривень вона залишила на барній стійці, обслуговуючи клієнтів. Через деякий час помітила, що телефону немає.

Підозрюваному висунуто обвинувачення за частиною першою статті 185 КК. Триває досудове розслідування. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.