Тернополянка втратила 7000 гривень, виконуючи вказівки шахрая

Опубліковано в Новини 14.07.2017

До Тернопільського відділу поліції звернулась жінка і повідомила, що стала жертвою аферистів. 

Правоохоронці встановили, що 13 липня на мобільний потерпілої зателефонував невідомий. Чоловік представився працівником фінансової установи та розповів, що невідомі намагаються здійснити розрахунок банківською карткою жінки, тому кошти з поточного рахунку необхідно перерахувати на кредитний. Про це повідомляє відділ комунікації Тернопільської області.

Жінка "повелась" і виконала усі вказівки: пішла до відділення банку та перерахувала 7 000 гривень на різноманітні мобільні телефони, а зрозуміла, що її ошукали лише згодом.

За фактом шахрайства – частина перша статті 190 КК України розпочато кримінальне провадження.

Поліцейські застерігають: ніколи, ні за яких обставин не повідомляти особистої інформації незнайомцям, які представляються працівниками банку. Представники фінустанов не телефонують та не запитують пін-коди, паролі та інші секретні дані. Якщо ж такий дзвінок пролунав, зверніться в найближче відділення банку та дізнайтесь там всю інформацію.

Фото: з відкритих джерел

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.