На Тернопільщині до вихлопної труби авто невідомі прикріпили вибуховий снаряд

Опубліковано в Новини 17.05.2017

Могла статися трагедія, якби не пильність водія.

«Снаряд прикріплений до мого автомобіля», - саме таке повідомлення надійшло до правоохоронців Борщівського відділення поліції від мешканця села Устя, повідомили у відділі комунікацій ГУНП у Тернопільській області.

Як розповів 36-річний чоловік, у його власності знаходиться вантажівка марки «ГАЗ-53». Ввечері 15 травня молодик вирішив подивитись до автівки та почав щось лагодити.

У ході огляду житель Борщівського району помітив предмет, схожий на снаряд, прикріплений дротом до вихлопної труби автомобіля. Про знахідку одразу повідомив правоохоронців.

D:\фото обр\IMG_7686.jpg

На місце події оперативно прибули місцеві правоохоронці та вибухотехніки. За словами головного спеціаліста – вибухотехніка ВТВ Головного управління Нацполіції Віталія Ярошенка, виявлений снаряд - часів Другої світової війни 37 мм, виробництва Німеччини. Боєприпас був цілком боєздатним та міг призвести до фатальних наслідків.

Снаряд вилучили та знешкодили у безпечному місці.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування відповідно до частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції не виключають той факт, що чоловіка хотіли підірвати навмисне через конфлікт.

У нацполіції нагадують, 14 квітня житель району з ножовим пораненням грудної клітки потрапив до лікарні. Отримані травми потерпілий отримав під час сварки з колишнім чоловіком своєї співмешканки.

Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.