У Тернополі Макс Кідрук розповів про своє дитинство та нову лячну книгу

Опубліковано в Новини 16.05.2017

У рамках Мистецького фестивалю «Ї» тернополяни та гості мали змогу зустрітись із відомим українським письменником Максом Кідруком. Подія відбулась в Українському домі «Перемога».

Макс Кідрук розповів про своє дитинство та про те, як у нього з’явилась любов до книг: «Ще будучи дитиною я дуже багато читав. До цього мене привчив мій батько. У нас була домашня бібліотека і він кожного вечора мені читав. Так було десь до чотирьох років, а потім я почав читати сам. Я вдячний батькові за те, що він дуже правильно підбирав мені книги».

Письменник розповів про те, що у своїх романах використовує ситуативний хоррор, який полягає у тому, що читачу стає страшно від конкретної ситуації й невідомості того, що може трапитись наступної миті.

Про нову книгу «Не озирайся і мовчи» автор також розповів чимало, хоч і всіляко намагався уникати розмов про сюжет. За словами Макса, це буде знакова для нього книжка, не менш страшна, ніж деякі моменти у «Боті».

Макс Кідрук зазначив, що йому не терпиться побачити реакцію читачів на нову книгу, адже вона буде неймовірно лячною. Презентація цієї книги відбудеться аж восени. Можливо, уривок з «Не озирайся і мовчи» автор зачитає на фестивалі «Файне місто», що відбудеться у Тернополі 20-23 липня.

Кідрук поділився секретом і розповів, що зараз працює над ще однією книгою під назвою «Де немає Бога», яка буде дещо відрізнятись від його технотрилерів чи фантастики. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.