Смертельні ДТП переслідують Тернопільщину (фото)

Опубліковано в Новини 10.05.2017

Ще одна аварія із летальним наслідком трапилася на автотрасі області.

Як повідомили в обласному ГУНП, дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 травня неподалік села Ягільниця Чортківського району.

Близько першої години ночі водій автомобіля "БМВ-530", рухаючись автодорогою Домано-Ковель-Чернівці-Тереблече, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої ситуації і як результат - не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Уже там іномарка перекинулася. 

На момент аварії в автівці перебувало четверо пасажирів. Один з них - чортківчанин, 1988 року народження, від отриманих травм загинув на місці події. Трьох інших з травмами доправили до лікарні. 

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що за кермом автомобіля перебував працівник Чортківського відділу поліції. Після ДТП він залишив місце пригоди.

Даний факт внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. 

Слідство по даній справі веде прокуратура. Інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області проводить перевірку та встановлює всі обставини аварії.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.