У музеї на Тернопільщині триває благодійна виставка місцевої мисткині

Опубліковано в Новини 18.10.2024

У Копичинецькому музеї театрального мистецтва Тернопільщини до 31 жовтня триває благодійна виставка робіт місцевої мисткині Ольги Кавун.

Про це повідомили у Копичинецькій міській раді.

– Її картини та ляльки мотанки – це не просто твори мистецтва, а й щира молитва за наших захисників. Ольга, вчителька за фахом, знайшла в мистецтві своє справжнє покликання. З початком повномасштабної війни вона долучилася до боротьби за нашу свободу. Своїми картинами вона не лише підтримує моральний дух українців, а й збирає кошти на потреби бригади, де служать її чоловік та син, – кажуть у міській раді. – Відвідавши виставку, кожен з нас може придбати копію улюбленої роботи та долучитися до благородної справи.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.