Школяр з Тернопільщини виготовив 150 окопних свічок для захисників

Опубліковано в Новини 17.10.2024

Орест Стельмащук із Горішньої Вигнанки виготовив окопні свічки для захисників.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Раніше хлопчик господарював у великому бабусиному саді, збираючи яблука, малину, смородину, чорницю тощо, продавав на ринку, а кошти передавав на потреби військових. 

Цього року він пішов у школу та пропустив сезон збору фруктів, але знайшов інший спосіб бути корисним для ЗСУ. Орест з власної ініціативи вирішив взятись за виготовлення окопних свічок. Кілька днів навчався – переглядав відео. А далі протягом двох місяців щовечора майстрував… У підсумку – 150 штук, кажуть у міській раді. – Вже невдовзі хлопчик передасть окопні свічки волонтерам, які доставлять їх воїнам.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.