Колектив ЗУНУ висадив іменне дерево у межах проєкту «Підтримай ЗСУ – посади іменне дерево»

Опубліковано в Новини 15.10.2024

Представники класичного університету Тернополя висадили іменне дерево Західноукраїнського національного університету на вулиці Петра Конашевича-Сагайдачного у межах проєкту «Підтримай ЗСУ – посади іменне дерево».

 
Про це розповіли у пресслужбі навчального закладу.
 
До висадки тюльпанового дерева долучилися голова профспілкового комітету працівників ЗУНУ Руслан Бруханський, голова профспілкового комітету студентів ЗУНУ Антон Шевчук, голова університетської ради студентів Михайло Прокопів, заступник голови товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Борисяк Олена Володимирівна, представник студентського наукового товариства юридичного факультету Любович Іван, а також студенти навчально-наукового центру підготовки офіцерів запасу.
 
«Кожен із нас розуміє, що важливим обов'язком в умовах сьогодення є підтримка захисників та захисниць, які зараз віддають усе заради нашої свободи. Ми щодня робимо свій внесок у перемогу, і ця ініціатива — лише один із кроків на шляху до спільної перемоги. Дерева, які ми висаджуємо символізують нашу незламність і віру в майбутнє України», зазначив голова профспілкового комітету працівників ЗУНУ Руслан Бруханський.
 
Ця акція стала важливим кроком у формуванні екологічної культури та підкреслила значення національної єдності в умовах сьогодення, наголосили в університеті.
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.