«Українська команда» Тернопільщини передала позашляховик воїнам 105 бригади ТрО ЗСУ

Опубліковано в Новини 15.10.2024
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області знову передав автомобіль на фронт.
 
Цього разу волонтери разом із норвезькими благодійниками придбали для воїнів автівку Toyota RAV4. Про це розповів лідер «Української команди» на Тернопіллі, народний депутат Микола Люшняк.
 
– Авто отримала група вогневої підтримки 105 бригади ТРО ЗСУ, у складі якої Україну боронять воїни з Тернопілля. Автомобілі є дуже важливим ресурсом на війні. Вони забезпечують оперативність, мобільність та логістику на полі бою. Наш волонтерський штаб «Українська команда» це добре розуміє, тому з початку повномасштабної війни регулярно купляє та відновлює автівки для воїнів, – зазначив Микола Люшняк.
 
Додамо, що з початку повномасштабного вторгнення волонтери «Української команди» відправили на фронт понад 100 різноманітних автомобілів.  
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.