Класичний університет організував пленер «Барви Тернополя» у парку Шевченка (фото)

Опубліковано в Новини 15.10.2024
Кафедра архітектури та дизайну соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету зібрала творчу та креативну молодь на захопливий захід – пленер «Барви Тернополя».
 
Юні художники з 10-11 класів та студенти коледжів взялися за пензлі та олівці, щоб відтворити красу осіннього Тернополя. Золоті листи, прозоре небо та затишні алеї парку стали джерелом натхнення для створення робіт.
 
Після творчої частини на учасників чекала екскурсія факультетом. Майбутні абітурієнти мали унікальну можливість зазирнути за лаштунки університетського життя, познайомитися з викладачами та дізнатися більше про навчальні програми.
 
А на завершення всі учасники перевірили свої знання в інтелектуальній грі Kahoot, позмагалися у швидкості реакції та отримали додатковий заряд позитивних емоцій.
 
– Атмосфера творчості та дружби панувала протягом всього заходу. Учасники не лише реалізували свій мистецький потенціал, але й знайшли нових друзів, обмінялися ідеями та технікам малювання. Найкращі роботи та переможці вікторини були відзначені подарунками, що стало приємним сюрпризом для талановитих митців. Ми щиро вдячні всім учасникам за їхній ентузіазм та чудові роботи та викладачам кафедри «Архітектури та дизайну» СГФ ЗУНУ за створення такої чудової можливості для розвитку молодих талантів, – зазначили у ЗУНУ.  
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.