У Тернополі під час комендантської години затримали чоловіка, який мав при собі 50 згортків з наркотиками

Опубліковано в Новини 11.10.2024
Сьогодні вранці, близько 4-ї години, на вулиці Глиняній ми зупинили чоловіка, який пересувався на електросамокаті в період дії комендантської години.
Під час перевірки документів, громадянин помітно нервував і намагався уникнути розмови.
Патрульні, відповідно до закону, провели поверхневу перевірку та виявили у 23-річного чоловіка 50 згортків. Зі слів порушника, у згортках містилася наркотична речовина, яку він мав намір розповсюдити через так звані “закладки”.
Для подальшого з'ясування всіх обставин події ми викликали на місце слідчо-оперативну групу.
Відомо, що слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно) ККУ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.