У Тернополі під колеса автомобіля потрапив пішохід

Опубліковано в Новини 11.10.2024
 

Потерпілого з численними травмами доправили до лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у четвер, 10 жовтня, близько 17-ї години на вулиці Будного обласного центру. За попередніми даними, водій автомобіля Dacia Dokker наїхав на пішохода, який переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Потерпілий – 36-річний житель Тернополя. Його госпіталізували до лікарні.

У водія відібрано зразок крові для перевірки на вміст алкоголю. Причини ДТП встановлюють слідчі поліції.

Поліцейські звертаються до учасників дорожнього руху бути уважними та обережними. Водіям рекомендується дотримуватися безпечної швидкості та дистанції, уникати ризикованих маневрів, а також знижувати швидкість при наближенні до пішохідних переходів. Пішоходам слід бути обачними, переходити дорогу у встановлених місцях та подбати про те, щоб на одязі були світловідбивачі елементи.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.