За вчинення розбійного нападу житель Тернопільщині відсидить у в'язниці 10 років

Опубліковано в Новини 13.10.2024

За публічного обвинувачення прокурора Збаразьким районним судом визнано винуватим та засуджено жителя Кременецького району за вчинення крадіжки, розбою та незаконного поводження зі зброєю (ч. 4 ст. 185, ч. 4, ст. 187, ч. 3 ст. 262, ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 357 КК України).

Прокурором під час судового розгляду доведено, що житель Кременеччини в серпні 2023 року, перебуваючи в Кременецькому ботанічному саду, застосувавши фізичну силу, здійснив розбійний напад на військовослужбовця та заволодів його гаманцем з 7000 грн, банківськими картками, мобільним телефоном, рацією та автоматом АК-74. Після скоєного нападник покинув місце злочину та зберігав зброю вдома без відповідного дозволу до моменту затримання.
За результатами судового розгляду судом ухвалено вирок, яким засудженому призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі.
На даний час вирок не набрав законної сили.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.