У Тернополі підвищується відповідальність за оплату проїзду в громадському транспорті готівкою

Опубліковано в Новини 09.10.2024

9 жовтня виконавчий комітет Тернополя вніс зміни до рішення «Про затвердження примірної форми договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в Тернопільській міській територіальній громаді».

Зміни мають на меті посилити контроль за дотриманням умов перевезення, підвищити якість надання послуг, комфорт та безпеку для пасажирів.

Згідно з рішенням, організатор перевезень може розірвати договір з перевізником в односторонньому порядку, у разі систематичних порушень з боку водіїв перевізника, зокрема, якщо вони приймають готівкові кошти за проїзд, що є порушенням умов договору. Якщо протягом одного місяця більше ніж два рази зафіксовано такі випадки, договір з перевізником може бути розірвано.

Також розірвання договору можливе у випадку, коли перевізник не виконує вимоги законодавства, що регулюють пасажирські перевезення, або якщо надійшли скарги від споживачів послуг.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.