Тернопільська митниця перерахувала до держбюджету 5 млрд 962 млн гривень

Опубліковано в Новини 09.10.2024
У січні-вересні цього року Тернопільською митницею перераховано до Державного бюджету України 5 млрд 962 млн гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 1 млрд 598 млн гривень.
Про це повідомив в.о. начальника Тернопільської митниці Юрій Мацібора.
У розрізі видів податків найбільше коштів надійшло від сплати податку на додану вартість – 5 млрд 172 млн гривень. Також сплачено 641 млн гривень мита і 145 млн грн акцизного податку. Інші надходження склали 4 млн гривень.
- Завдяки бізнесу, який продовжує працювати та розвиватися попри всі виклики сьогодення, з адев’ять місяців цього року вдалося забезпечити 5 млрд 962 млн гривень надходжень митних платежів до держскарбниці. Це вагомий внесок у підтримку економіки країни, який забезпечує фінансування важливих державних потреб. Разом наближаємо ПЕРЕМОГУ та будуємо незалежну і сильну Україну, – зазначив керівник Тернопільської митниці.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.