На Тернопільщині потрібні слюсарі. Зарплата до 31 тис. грн

Опубліковано в Новини 08.10.2024

Роботодавці Тернопільщини зараз мають 79 актуальних вакансій слюсарів: 19 - слюсарів-сантехніків; 18 - слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, 11 – слюсарів-ремонтників, 8 – слюсарів з ремонту рухомого складу, 5 – слюсарів з механоскладальних робіт; 5 – слюсарів з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики та ін. із зарплатою до 31 тис. грн.

У м. Тернополі є робота для слюсарів з ремонту устаткування теплових мереж на комунальному підприємстві теплових мереж "Тернопільміськтеплокомуненерго"; у ТОВ "Завод "Альфа-газпромкомплект" - для слюсарів із складання металевих конструкцій.

Слюсарі з ремонту рухомого складу потрібні ВСП "Локомотивне депо Тернопіль" РФ "Львівська залізниця" АТ "Українська залізниця" та КП "Тернопільелектротранс".

Також потрібні слюсарі-інструментальники.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за номером телефону 063 5765756.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.