У Збаражі відкрили пам'ятну дошку в пам'ять про Героя Миколу Мельничука

Опубліковано в Новини 04.10.2024

Учора, 3 жовтня, у Збаражі відкрили пам'ятну дошку в пам'ять про ще одного Героя - випускника Збаразького ліцею Тернопільської обласної ради Миколи Мельничука.

25-річний захисник України загинув у населеному пункті Авдіївка у січні цього року.

Старший солдат 110-ї окремої механізованої бригади із позивним "Сонечко" повернувся  до рідного навчального закладу, щоб із портрета на стіні завжди нагадувати про те, як любив  своїх друзів, учителів, рідних, усіх земляків, українську землю. Настільки любив, що у березні 2022 року, не роздумуючи, добровольцем пішов воювати з ненаситним російським агресором, – повідомив міський голова Збаража Роман Полікровський.  

За мужність і героїзм отримав нагороду "Сталевий Хрест", почесну відзнаку "За оборону Авдіївки", відзнаку Президента України "За оборону України".

Вічна слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.