Воїн з Тернопільщини отримав від Головнокомандувача ЗСУ нагрудний знак “Золотий хрест”

Опубліковано в Новини 03.10.2024

Нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України генерала Олександра Сирського отримав  житель села Скоморохи  Богдан Мелимука.

Про це повідомив голова Великогаївської громади Олег Кохман.

Почесною відзнакою військовослужбовця нагороджено за важкий бій на Донеччині, де чоловік отримав поранення. Вітаємо з нагородою та дякуємо за мужність! Швидкого одужання та відновлення, – каже Олег Кохман.Щодня українські Герої роблять надможливе, щоб повернути нашу свободу. Не завжди ми володіємо інформацію про нагороди наших захисників, тому завжди з гордістю ділимося такими новинами з жителями. Нехай Господь оберігає кожного воїна та допоможе здобути Перемогу!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.