У Тернополі триває опитування щодо перейменування вул. Бережанської

Опубліковано в Новини 27.09.2024

До 17 листопада жителі Тернополя можуть взяти участь в опитуванні щодо перейменування вулиці Бережанської на честь Героя України Сергія Короля. Опитування доступне на новому електронному сервісі «е-Тернопіль. Портал мешканця» та у мобільному додатку «е-Тернопіль».

Відповідне опитування створено, враховуючи звернення, яке надійшло до Тернопільської міської ради, від командування військових частин А7170, А7033 та родичів загиблого Героя України щодо перейменування вул. Бережанської у Тернополі на честь Сергія Короля. Захисник – капітан 105-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, мешканець міста Тернополя, Герой України, який віддав своє життя за державний суверенітет та територіальну цілісність України.

Опитування триватиме до 17 листопада, і всі охочі можуть висловити свою думку онлайн через розділ «Е-демократія» на порталі за посиланням https://e-ternopil.gov.ua/e-democracy/survey. Взяти участь можуть також користувачі мобільного застосунку «е-Тернопіль». Для цього необхідно оновити застосунок.

Нагадаємо, «е-Тернопіль» дозволяє не лише брати участь в опитуваннях, а й замовляти міські послуги онлайн, подавати звернення та запити, що значно спрощує взаємодію з органами місцевої влади.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.