На "Дружбі" води не буде довше ніж планувалось

Опубліковано в Новини 21.04.2017

На вулиці Миру,8 трапився прорив на водопровідній мережі. У зв'язку з цим припинено водопостачання частково на вулиці Миру та Карпенка (непарний бік).

Водоканалівці планувала завершити аварійно-відновлювальні роботи до 21:00 години вечора і відновити водопостачання, однак, тернополяни в своїх домівках без води залишаться довше ніж очікували.  

- Ми близько 14.00 розпочали аварійно-відновлювальні роботи та планували завершити їх і відновити водопостачання ще до 21-ї години, однак, здійснивши розкопку та детально обстеживши місце пориву, з'ясували, що глибина тріщини, розмір та розташування унемовжливлюють подальшу експлуатацію частини труби. Розв'язати проблему можна тільки, здійснивши заміну аварійної ділянки водопроводу. Роботи зі заміни набагато об'ємніші, тому, на жаль, займуть більше часу, - зазначає в.о. начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП "Тернопільводоканал" Андрій Онищенко. 

Відновити водопостачання до 21.00 не вдасться, проте аварійна бригада підприємства працюватиме до пізньої ночі, щоб пришвидшити процес подачі води, запевняють в КП "Тернопільводоканал".

Фото: "Від Тарнополя до Тернополя".

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.