У тернопільському ОТЦК прокоментували затримання працівника, який продавав волонтерські автівки

Опубліковано в Новини 12.09.2024

Днями правоохоронці затримали працівника ТЦК з Кременеччини.

Як зазначили у відділ комунікації поліції Тернопільської області, чоловік продавав військовим транспортні засоби, які ввозилися на територію України з-за кордону через благодійні фонди як гуманітарна допомога. Так, маючи доступ до автомобілів, чоловік підшукав на них покупців серед військовослужбовців.

Затримання прокоментували у групі комунікацій Тернопільського ОТЦК та СП.

За попередньою інформацією встановлено, що військовослужбовець Г свою протиправну діяльність здійснював у спосіб, який не пов’язаний із його службою в ЗСУ та функціональними обов’язками, які він виконував перебуваючи на посаді. Належну остаточну правову оцінку скоєного винесе суд після завершення досудового розслідування у справі. Керівництво Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки і надалі буде жорстко боротися з такими негативними проявами. Звертаємося до усіх громадян, негайно повідомляти правоохоронні органи про будь які факти порушення закону серед працівників ТЦК, – кажуть у ОТЦК СП.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.