Лейтенант поліції з Тернополя виборов першість на змаганнях серед ветеранів та військовослужбовців «Сильні України»

Опубліковано в Новини 27.08.2024

25 серпня у Рівному відбувся заключний етап другого всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів та військовослужбовців «Сильні України».

«Сильні України» – це комплексні всеукраїнські змагання з адаптивних видів спорту для наших захисників і захисниць. Більшість зі спортсменів мають травми різної складності внаслідок поранень під час участі в бойових діях на території України.

Захід зібрав рекордну кількість учасників - понад 200 спортсменів з 17 регіонів України.

Змагалися в чотирьох дисциплінах: жимі лежачи, аеробайку, веслуванні на тренажері, жим штанги лежачи та армліфтинг.

Працівник Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України старший лейтенант поліції Володимир МАРТИНЮК, який взяв участь в індивідуальних вправах,  виборов першість.

Тепер Володимир Мартинюк продовжує готуватись до наступних змагань «Звитяга нескорених», які відбудуться незабаром в Буковелі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.09.2024 soroka
У застосунку "Армія+" стартувало опитування для військових щодо сухпайків
Міністерство оборони України повідомило про опитування, яке розпочалося у застосунку Армія+ щодо рівеня задоволеності військовослужбовців…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.