Трасу з Тернополя до Івано-Франківська ремонтують дорожники

Опубліковано в Новини 19.04.2017

До Карпат тернополянам прямувати буде комфортніше.

Шляховики ремонтують дорожнє покриття на трасі Н-18 Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль. Найчастіше туристи користуються саме цією дорогою, прямуючи на відпочинок у Карпати, зазначає прес-служба Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Так, вчора на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області підрядні організації виконували ремонт картами. Технологія такого ремонту в наступному: пошкоджене дорожнє покриття зрізають за допомогою фрезерувального механізму, далі катки втрамбовують щебенево-піщану суміш, а вже потім дорожники стелять шар асфальтобетону.

Наразі вчора бригади шляховиків можна було побачити на ділянці дороги між населеними пунктами Стара Брикуля – Доброполе (Теребовлянський та Бучацький райони).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.