Відзавтра у громаському транспорті Тернополя діятимуть нові тарифи на проїзд

Опубліковано в Новини 31.07.2024

Відзавтра, 1 серпня у Тернополі діятимуть нові тарифи на проїзд у громадському транспорті. Для більш зручного і вигідного пересування містом мешканці Тернополя можуть скористатися «Соціальною картою Тернополянина». З нею поїздка коштуватиме 12 гривень, тоді як оплата банківською картою складає 15 гривень. Таким чином, власники картки економлять 3 гривні на кожній поїздці. При розрахунку неперсоніфікованим електронним проїзним квитком вартість становить 14 гривень.

Отримати «Соціальну карту Тернополянина» можуть не тільки тернополяни, а й особи, які працюють або навчаються на території Тернопільської громади. Для цього потрібно заповнити анкету на fayna-karta.te.ua або подайте пакет документів у ТОВ «Системний зв’язок» (вул. В. Чорновола, 1, II поверх).

Важливо, що усі пільги на проїзд у громадському транспорті для учнів, студентів, пенсіонерів та пільгових категорій населення, які діяли у Тернополі досі, зберігаються й надалі. Зокрема:

  • Єдина вартість проїзду у всьому приватному та комунальному транспорті.
  • Послуга «Єдиний квиток» дозволяє робити необмежену кількість пересадок в інший транспорт протягом 30 хвилин.
  • Пільги для учнів та студентів передбачають безкоштовний проїзд у тролейбусах та комунальних автобусах, 50% знижку в приватних автобусах.
  • Збереження всіх наявних пільг, включаючи безкоштовний проїзд для пенсіонерів та осіб з інвалідністю, учасників бойових дій.

Окрім того, також з 1 серпня змінюється вартість виготовлення персоніфікованих електронних квитків «Соціальна карта Тернополянина». Від завтра виготовлення електронного квитка на загальних умовах (за двадцять п’ять робочих днів) коштуватиме 70 гривень, а пришвидшене виготовлення (за два робочі дні) – 130 гривень. Вартість неперсоніфікованого електронного квитка становитиме 50 гривень.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.